Muzikale Passie & Paasavond 12 april

Hij is opgestaan! Hij leeft!

Welkom op gezellige Passie & Paasavond Het Lichtbaken.
Het Lichtbaken nodigt iedereen hartelijk uit voor een muzikale Passie & Paasavond op woensdag 12 april in Het Lichtbaken, Maelsonstraat 6. Inloop vanaf 19 uur, start 19:30. Ingrediënten? Muziek, meezingen, luisteren, genieten, gezelligheid, hapje en drankje.

‘Het is mooi om in de week van Goede Vrijdag en in de aanloop van Pasen al bezig te gaan met de boodschap van het nieuwe leven dat doorbreekt’, aldus Albert van Bragt, contactpersoon van de gemeente. Het is voor het eerst dat Het Lichtbaken een viering organiseert met Pasen. ‘Rond Kerst organiseerden wij een vergelijkbare avond en toen was er een goede opkomst. We hopen dat deze Passie & Paasavond minstens zoveel mensen trekt, die bij ons voor het eerst een kijkje willen nemen.’

Kom ook gerust voor de gezelligheid! Welkom. Misschien kun je best wat nieuwe contacten gebruiken. Zet de eerste stap!

Contactpersoon Albert van Bragt, 06-22818520   E-mail: info@hetlichtbakenhoorn.nl