Allicht Hoorn 2017 lezen/ontvangen?

Hoorn – In de week voor Kerst werd door de christelijke gemeente Het Lichtbaken een tweede editie van het magazine Allicht Hoorn verspreid. Alle adressen in de stad ontvingen een exemplaar, behalve waar er een sticker op de brievenbus zit. In deze tweede editie (de eerste verscheen in sept. 2016) staan diverse artikelen die op de een of andere manier een aspect van het Evangelie belichten. Volgens de voorganger van Het Lichtbaken wil de christelijke gemeente juist met Kerst via dit blad het volle licht laten vallen op Jezus, Zoon van God, die met Kerst onze wereld binnenkwam.
Wie het blad niet heeft ontvangen, kan hier de online-versie bekijken. Ook is mogelijk om een digitale versie aan te vragen via de onderstaande link. De pdf wordt daarna z.s.m toegestuurd.
Per e-mail digitale versie van Allicht Hoorn 2017 ontvangen?